GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA

8 intalniri- in fiecare miercuri , ora 18:30- 21:30

2 Noiembrie- 21 Decembrie


 

          Toamna este anotimpul perfect pentru retragerea interioara, pentru apropierea de sinele nostru profund, pentru intelegerea & integrarea evenimentelor de peste an. Acest proces alchimic vine cu o forta si o bogatie speciala in urma interactiunii cu ceilalti, cu un grup.

 

          Un grup de dezvoltare personala este un microcosmos social care reproduce toate tipurile de relatii pe care le avem cu familia, prietenii, si mai ales cu universul nostru interior. Un univers personal complex- cu nevoi, trairi, dorinte, tipare comportamentale, valori. Uneori ele ne ajuta sa devenim cei mai buni prieteni ai nostri, dar sunt momente cand ne indeparteaza de esenta EU-ului , pierzandu-ne pe cararile vietii.

       Dezvoltarea personala este un proces care se deruleaza de-a lungul intregii existente , dar uneori nu e de ajuns sa traim experientele, ci e absolut necesara analiza lor, a trage concluziile potrivite cu ceea ce ramanem dupa experiente.


 

Timp de 8 intalniri saptamanale, va invit la un format de grup in care vom aborda subiecte specifice, explorand:

 

Relatia cu propria persoana: autocunostere, stima de sine, blocaje si credinte limitative

• Relatia cu cei din jur &familia: tipare comportamentale mostenite, conflicte, dezechilibre emotionale &de cuplu; imbunatatirea relatiilor de comunicare

Dezvoltarea potentialului unic si manifestarea lui in luarea deciziilor si descoperirii sensului in viata

 

Tehnicile pe care le vom folosi in calatoria noastra pot cuprinde: metode de autocunoastere prin arta: (desen, dans, terapii corporale pentru eliberare emotionala), Constelatii Familiale , jocuri interactive, astrologie, , tehnici samanice etc

 

Invitatia se adreseaza tuturor persoanelor interesate de autocunoastere si care isi doresc o reechilibrare a vietii din punct de vedere personal, social, profesional .


 

Grup maxim de 10 persoane.

Facilitator: Personal Coach &Astrolog Silvia Popa ; www.silvia-popa.com

Locatia- zona Sala Palatului

Pret: 50 lei sedinta x 8 intalniri= Total 400 lei

Inscrierea se face pana in data de 27 octombrie printr-o plata partiala de 150 lei .
 

Va astept cu drag!

Silvia Popa