BUSINESS ASTRO MANAGEMENT

 

             “Dragă cititorule, astrologia este una din cele mai străvechi ştiinţe, respectată de antici, de către cel înţelept şi de către cel măreţ. În trecut, niciun prinţ nu putea hotărî asupra păcii sau războiului, niciun general nu se avântă în bătălie, pe scurt, niciun lucru important nu era început, înainte de a se consulta un astrolog.”-  Benjamin Franklin

 

        Din cele mai vechi timpuri, astrologia a reprezentat un domeniu complex si subtil de cunoastere, atat a potentialului personal uman, cat si de stabilire a strategiilor de actiune si razboi in momente cheie din istorie. In timpurile moderne, oameni importanti de business, milionari si presedinti de stat folosesc astrologia in cele mai importante decizii strategice.  A cunoaste harta astrologica a companiei tale  reprezinta cheia mentinerii si  dezvoltarii business-ului tau.  Pe baza ei, a influentelor planetelor dintr-un anumit moment, poti crea o strategie pentru un business de succes.

 

     Serviciul  Business Astro Management  integreaza urmatoarele ramuri:

 

  1. ASTRO RECRUTARE-  Management de Resurse Umane

           Cu mult inainte ca domeniul psihologiei sa fie integrat in tehnicile de recrutare, astrologia a fost des folosita pentru a descrie personalitatea umana.  O analiza a astrogramei natale ilustreaza abilitatile native ale unei persoane, identificand astfel oportunitatile de dezvoltare personala, atat din punct de vedere a  soft skillsurilor cat si a aptitudinilor specific profesionale.

        In recrutare, in managementul organizational si in leadership, astrologia ajuta ca firma ta sa detina cei mai buni profesionisti in domeniu, selectati printr-o analiza profunda si holistica a potentialului uman. De asemenea, astrologia identifica compatibilitatea intre angajati, un element important in armonia , managementul resurselor umane si profitabilitatea business-ului.

 

    2. ASTRO STRATEGIE –Management Startegic

      Folosirea Astrologiei in domeniul strategic al companiei tale ajuta in a  identifica trendurile , oportunitatile, momentele defavorabile si  riscurile  care pot aparea in luarea unor decizii, in crearea unui plan de dezvoltare strategic , sau  in semnarea si stabilirea anumitor parteneriate. Tipul de comunicare a brand-ului, identificarea targetului potrivit,sau  momentul cel mai bun pentru inceperea unei afaceri  sunt elemente care pot fi identificate prin analize astrologice detaliate.

     De asemenea, viziunea, misiunea si scopul companiei tale pot fi revelate prin  analiza hartii natale a companiei.

 

    3.  ASTRO -COACHING

      Atat angajatii companiei, cat si managementul  ei pot intampina la un moment dat blocaje personale sau profesionale  care pot duce treptat la un declin al business-ului.

    Seviciul de consiliere Astro- Coaching vine in intampinarea lor, prin programe de Personal Coaching create special pentru regasirea echilibrului interior si energizarea domeniului profesional .